Sveže

Usposabljanje: CNC rezkalnik

Usposabljanje: CNC rezkalnik

22.01.2019 | ORGANIZIRA IN IZVAJA ROGLAB

V torek, 22. januarja, bo med 17. in 20. uro v RogLabu potekalo usposabljanje za samostojno rabo CNC-rezkalnika. Udeležba na usposabljanjih je obvezna za vse, ki želijo stroj samostojno uporabljati na odprtih terminih.  » 

SOBOTNICA: Igra čarobnih palic

SOBOTNICA: Igra čarobnih palic

19.01.2019 | IZVAJA ROGLAB V OKVIRU FESTIVALA BOBRI

Si si kdaj želel_a imeti čisto pravo čarobno palico? Takšno, ki bo s preprostim zamahom spremenila barvo, ko zakličeš svoj urok? Pridruži se nam na izdelovalnici čarobnih palic ter ob igri, v kateri se boste čarodeji in čarodejke pomerili med seboj.  » 

Usposabljanje: Laserski rezalnik

Usposabljanje: Laserski rezalnik

15.01.2019 | ORGANIZIRA IN IZVAJA ROGLAB

V torek, 15. januarja, bo med 17. in 20. uro v RogLabu potekalo usposabljanje za samostojno rabo laserskega rezalnika. Udeležba na usposabljanjih je obvezna za vse, ki želijo stroj samostojno uporabljati na odprtih terminih.  » 

Brezplačni tečaj Rhino 3D - novi termini!

Brezplačni tečaj Rhino 3D - novi termini!

11.01.2019 | DELAVNICA 3D-MODELIRANJA

Vas zanima 3D izdelovalništvo, pa mislite, da ne boste kos 3D-modeliranju? Potem je pravi čas, da tega nosoroga primete za rog! V februarju, marcu in aprilu RogLabovim uporabnikom nudimo brezplačni tečaj Rhinoceros 3D.  » 

Usposabljanje: 3D-tiskalnik

Usposabljanje: 3D-tiskalnik

08.01.2019 | ORGANIZIRA IN IZVAJA ROGLAB

V torek. 8. januarja, bo med 17. in 20. uro v RogLabu potekalo usposabljanje za samostojno rabo 3D-tiskalnika. Udeležba na usposabljanjih je obvezna za vse, ki želijo stroj samostojno uporabljati na odprtih terminih.  »