Sveže

Priporočamo: crowdfunding - delavnica in predstavitev

15.10.2012

V tem tednu se v Ljubljani obetata dva dogodka, namen katerih je predstaviti možnosti financiranja projektov s podporo javnosti.

#210: Skupaj lahko naredimo več oz. kako smo prišli do slovenske hiše v San Franciscu
Sreda, 17. oktobra 2012, 19:00, Kiberpipa, Kersnikova 6
Andraž Tori, CTO @ Zemanta

Julija je slovenski digitalni glasnik Aleš Špetič začel z zbiranjem denarja, da bi bila razstava o zgodovini računalništva odprta za javnost in v desetih dneh zbral potrebna sredstva. Podobno akcijo so slovenski start-upi izvedli v začetku septembra in zbrali denar za slovensko hišo v San Franciscu. Da lahko skupaj naredimo več, postanemo boljši in presežemo slovensko vrtičkarstvo nas bo prepričeval Andraž Tori. Predstavil bo tudi napore slovenskih spletnih upov po svetu - New York, Boston, Santiago de Chile, San Francisco, London in še kje.
Dogodek organizira Kiberpipa, Zavod K6/4.
Več


Crowdfunding delavnica
Četrtek, 18. oktobra, 10:00 – 14:00, Kino Šiška, Trg prekomorskih brigad 3, Ljubljana

V četrtek 18. oktobra Memo Inštitut organizira brezplačno delavnico za ustvarjalce inovatorje, ki razmišljate, da bi svoje projekte uresničili s podporo crowdfundinga. Spoznali boste osnove crowdfundinga in dobili praktične nasvete kako učinkovito zagnati projekte.
Delavnico podpira Regionalna razvojna agencija Ljubljanske Urbane regije v okviru projekta CCAlps in Regionalnega centra kreativne ekonomije.

Več