Sveže

DOSHOP - prodajna razstava Društva oblikovalcev Slovenije

12.12.2012

Zaradi izjemnega zanimanja, smo podaljšali prodajno razstavo oblikovalskih izdelkov DOSHOP! Še v nedeljo, 23. 12., lahko od 10.00 do 18.00 v RogLabu najdete lepa novoletna darila. Ne zamudite priložnosti za nakup izbranih izdelkov članic in članov Društva oblikovalcev Slovenije!

Crème de la crème Društva oblikovalcev!

Crème de la crème Društva oblikovalcev!

 

Vabljeni na prodajno razstavo vrhunskega slovenskega oblikovanja DOSHOP, v petek, 21. 12., in soboto, 22. 12, med 10. in 18. uro v RogLab. Ne zamudite izjemne priložnosti za nakup izbranih izdelkov članic in članov DOS-a na enem mestu!

 

Doslej smo si njihove stvaritve lahko zgolj ogledovali na vsakoletnih predstavitvah in bienalnih razstavah, zdaj pa imamo priložnost spoznati tako izdelke kot njihove avtorice in avtorje pa tudi način dela, ustvarjanja, … v živo. Društvo oblikovalcev Slovenije (DOS), ki združuje industrijske, grafične, unikatne in modne oblikovalce ter scenografe, je namreč postalo partner v razvojnem projektu RogLab.

 

Začetek sodelovanja, ki bo med drugim obsegalo vrsto oblikovalskih delavnic, oznanja odprtje 2-dnevne trgovine DOSHOP, v kateri bo možno kupiti izdelke priznanih slovenskih oblikovalk in oblikovalcev, članov edine stanovske organizacije v Sloveniji. DOSHOP ni le priložnost za nakup privlačnih prazničnih daril, ampak tudi priložnost za klepet z avtoricami in avtorji odličnih izdelkov.

 

Predstavljajo se:

Ksenija Baraga

Renata Bedene

BelaBela - Jana Mršnik

Pavla Bonča

Suna Ljubica Čehovin

Jurij Dobrila

Mojca Fo Studio

Danijela Grgič

Bojana Kovačič Zemljič

Mateja Panter in Jožica Curk

Nataša Plotajs Šušteršič

Skarabej - Anka Štular in Mojca Kocbek Vimos

Vesna Štih

Tanja Zorn