Sveže

RogLab v Parku Tabor

Organizirata RogLab in prostoRož

14.09.2013

To soboto, 14.9., vabljeni v Park Taborkjer bo od 11:00 do 15:00 imel svojo mizo tudi RogLab! S predstavitvijo vezilnega stroja in delavnico izdelovanja priponk se bomo pridružili Umetniškemu sejmu, ustvarjalnemu vrvežu mladih umetnikov in neuveljavljenih ustvarjalcev. Pridite!

Foto: Dijana Vukojević

Foto: Dijana Vukojević


Na RogLabovi info točki boste izvedeli vse o programu, ki ga vodimo, podpori kreativnim posameznikom pri izvedbi funkcionalnih modelov in prototipov, pripravili bomo tudi demonstracijo delovanja vezilnega stroja. Najmlajši bodo lahko narisali majhne slikice in si iz njih izdelali priponke, malo večji pa si lahko datoteke vnaprej pripravite sami.

Park Tabor je projekt KD prostoRož, skupine arhitektk, ki že od lanskega leta kultivirajo javne površine z aktivnim sodelovanjem lokalnega prebivalstva, okoliških društev, zavodov in institucij. Do danes je Tabor postal stičišče medgeneracijskih srečevanj z barvito ponudbo športnih, kulturnih in sejemskih aktivnosti. Umetniški sejem, ki ga pod okriljem Parka Tabor organizira Tjaša Mavrič, TMpriboljški, zajema tudi glasbo, kulturne aktivnosti in druge ustvarjalne delavnice in bo potekal med 10. in 18. uro. Pridružite se nam.