Sveže

OSNOVE KOMPOZITNIH STRUKTUR

Organizira RogLab, Izvaja Aereform

26.06.2014

Vsa mesta so že zapolnjena. Na delavnico so prijavljeni tisti, ki so vplačali kotizacijo in od Aereform prejeli račun. Vsi, ki niste prišli na vrsto, boste priložnost imeli jeseni, saj bomo delavnico zaradi velikega zanimanja ponovili. Sledite našim objavam. 

V četrtek, 26. junija, vas od 17:00 do 20:00 vabimo na predavanje in delavnico Osnove kompozitnih struktur, kjer boste lahko izvedeli vse o karbonu in drugih kompozitih, spoznali  prednosti in slabosti materiala, ter izdelali nosilec iz steklenih in ogljikovih vlaken.  Mentor delavnice je Sašo Knez iz podjetja Aereform. Prijave so odprte.

Sašo Knez med kompozitnimi letali; Foto: arhiv Aereform

Sašo Knez med kompozitnimi letali; Foto: arhiv Aereform


Svet kompozitov je izredno razvejan in raznolik. Ne gre samo za statusni pokrov motorja na športnem avtomobilu. Kompozitne strukture srečujemo v vsakodnevnem življenju: ko mimo nas pripelje cestno kolo, ko pogledamo v zrak in opazimo letalo, nenazadnje tudi doma, saj na njih stojimo, ko se tuširamo.


Predavanje in delavnica sta namenjena oblikovalkam, arhitektom, inženirjem, umetnikom, izdelovalkam in vsem radovednežem, ki bi želeli razumeti prednosti in slabosti kompozitov ter njihovo uporabnost Za boljše razumevanje se bomo takoj po predavanju lotili praktičnega dela, pri katerem si ne bomo umazali le rok, zato oblecite oblačila, ki vam jih ni žal. Na podlagi pridobljenega znanja bomo skupaj naredili nosilec iz steklenih in ogljikovih vlaken.
Po končani delavnici boste imeli dober pregled in predstavo o tem, kaj kompoziti so in kako bi jih lahko konkretno uporabili pri svojem delu, z veseljem pa vam bomo tudi pomagali tudi pri razvoju konkretnih idej za kompozitne izdelke.

Prijave in informacije:
Predavanje z delavnico bo trajalo 3 ure. Vsi zainteresirani se pravočasno prijavite na naslov info@aereform.si, saj je število mest na delavnici omejeno. Prijave so možne do zapolnitve mest. Plačilo potrjuje prijavo.

Cena:
Cena delavnice je 12,20 EUR in vključuje material. Vse zainteresirane prosimo, da kotizacijo poravnate na TRR SI56 29000-0055575910, Unicredit Banka Slovenija BACXSI22 (SWIFT). Kot namen plačila navedete RogLab-delavnica_Ime-Priimek.