Sveže

Usposabljanje za samostojno rabo vezilnega stroja

Organizira in izvaja RogLab

21.01.2014

Izobraževanje je tokrat prilagojeno za starše z otroki. Za otroka, ki pa mora imeti vsaj 8 let, je usposabljanje brezplačno!

Vabljeni na usposabljanje za samostojno rabo vezilnega stroja, ki bo potekalo v torek, 21. januarja, od 17:00 do 20:00. Izobraževanje v sklopu usposabljanj za samostojno rabo RogLabove strojne in programske opreme vam prinese licenco, s katero lahko stroje na Odprtem terminu ob sredah od 16:00 do 20:00 uporabljate sami s tehnično podporo Ivana ali Nejca.

Cena
Cena usposabljanja je 30 Eur in jo lahko poravnate v RogLabu. V ceno je vračunana tudi tromesečna članarina. Za partnerje RogLaba - mentorje delavnic, sta usposabljanje in članarina brezplačna. Cena materialov se obračunava po ceniku.

Prijava in Informacije
Vse zainteresirane prosimo, da izpolnjeno prijavnico pravočasno pošljete na naslov info@roglab.si, saj je število mest na usposabljanju omejeno. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Odjava je možna najkasneje 24 ur pred začetkom delavnice, v nasprotnem primeru prosimo, da vseeno poravnate strošek izobraževanja.

Programsko opremo za vezilni stroj je delno sponzoriralo podjetje Singer Service d.o.o.

Foto: Marija Mojca Pungerčar

Foto: Marija Mojca Pungerčar