Sveže

Ta veseli dan kulture

03.12.2014

V sredo, 3. decembra, na Ta veseli dan kulture, med 12:00 in 21:00, RogLab odpira svoja vrata. Obiskovalci RogLaba si boste lahko na ta dan brezplačno izdelali novoletne okraske, pokukali v svet 3D tehnologij ter izvedeli več o vsebinah RogLaba.

RogLab se tudi letos pridružuje pobudi Ministrstva za kulturo. Vsi, ki se boste na Ta veseli dan kulture, v sredo, 3. decembra, med 12:00 in 21:00 oglasili v RogLabu, si boste lahko izdelali novoletne okraske iz motivov, ki si jih boste zamislili in izrisali sami, ter jih nato ob pomoči RogLabovih tehnikov pretvorili v digitalni zapis in pripravili za izrez na laserskem rezalniku. Za ta namen bo RogLab brezplačno ponudil prozoren pleksi, debeline 3mm. Pleksi steklo ali leseno vezano ploščo do debeline 5mm in dimenzij 300x500mm lahko prinesete tudi s seboj. Prav tako lahko s seboj prinesete pripravljene osnutke.

Ob dnevu kulture vljudno vabljeni tudi k ogledu 3D delavnice, po informacije o RogLabovih storitvah in vsebinah ter k prijetnemu druženju.

Prijava in informacije:
Predhodna prijava ni potrebna. Za več informacij smo dosegljivi na info@roglab.si

Motiv z lanske ustvarjalnice stripovskih okraskov z Davidom Krančanom. Foto: François Friderich

Motiv z lanske ustvarjalnice stripovskih okraskov z Davidom Krančanom. Foto: François Friderich