Sveže

OSNOVE KOMPOZITNIH STRUKTUR

Izvaja Aereform

07.06.2016

Vsa mesta na delavnici so zasedena. Sledite našim objavam za jesenski termin. 

V torek, 7. junija, vas med 17:00 in 20:00 vabimo na predavanje z delavnico Osnove kompozitnih struktur, kjer boste spoznali prednosti in slabosti karbona ter drugih kompozitov, izvedeli, kako bi kompozite lahko uporabili pri svojem delu, ter izdelali nosilec iz steklenih in ogljikovih vlaken. Delavnico bodo vodili strokovnjaki iz podjetja Aereform. Vabljeni k prijavam! 

Foto: Aereform

Foto: Aereform


Kompozitne strukture srečujemo v vsakodnevnem življenju, saj je svet kompozitov izredno razvejan in raznolik. Čoln, ki pelje mimo nas, kadar smo na morju, ogrodje športnega kolesa in čelada kolesarja, ki drvi mimo nas, letalo, ki ga opazimo kadar pogledamo v zrak, dno na katerem stojimo, ko se tuširamo, vse to so predmeti iz kompozitnih struktur.

Predavanje z delavnico je namenjeno vsem radovednežem, ki bi želeli spoznati prednosti in slabosti kompozitov ter njihovo uporabnost, izdelovalcem, oblikovalcem, inženirjem, arhitektom in umetnikom. Predavanju bo sledil praktični del, kjer bomo na podlagi pridobljenega znanja izdelali nosilec iz ogljikovih in steklenih vlaken. Pri tem si ne bomo umazali le rok, zato priporočamo, da oblečete oblačila, ki vam jih ni žal.

Po končani delavnici boste imeli dober pregled in predstavo o tem, kaj kompoziti so in kako bi jih lahko konkretno uporabili pri svojem delu, z veseljem pa vam bomo pomagali tudi pri razvoju konkretnih idej za kompozitne izdelke.

Prijave in informacije:
Vse zainteresirane prosimo, da se pravočasno prijavite na naslov delavnica@roglab.si, saj je število mest na delavnici omejeno. Po prijavi lahko vplačate kotizacijo v znesku 20 EUR na Odprtih terminih, vsak dan med 12.00 in 20.00 uro. Ob udeležbi na delavnici vam kotizacijo povrnemo. Kotizacija potrjuje prijavo.

Cena:
Brezplačno.