Sveže

3D KUHNA: UVODNO PREDAVANJE - od super ideje do virtualnega 3D modela

Izvaja Intri d.o.o.

21.03.2017

Te mika svet 3D fabriciranja, ampak se ti zdi 3D modeliranje čisto preveč kunštno? Z veseljem ti priskočimo na pomoč! V okviru RogLabovih odprtih terminov bomo namreč v aprilu štartali z novo tedensko storitvijo - 3D KUHNO! Gre za podporo pri 3D modeliranju v programu Rhinoceros. Če bi te to znalo zanimati, se prijavi na uvodno predavnaje v 3D KUHNO, ki bo potekalo v torek 21. marca ob 15. uri v RogLabu ob Ljubljanici.

Foto: Domen Pal, Memento

Foto: Domen Pal, Memento


3D KUHNA ni tečaj, temveč okolje sodela, kjer z individualno podporo izkušenega mentorja in pa RogLabovega hišnega tehnika svojo idejo ali projekt spelješ od ideje prek virtualne 3D datoteke do prototipa in končnega izdelka. Pri tem si s kolegi in kolegicami izmenjuješ pridobljene izkušnje, uporabne trike in skrivne recepte.
 

Vabimo te torej na uvodno predavanje 3D KUHNE, kjer lahko izveš, kako poteka proces virtualnega modeliranja, kaj je pravilno pripravljena datoteka za tisk in kako do nje pridemo,ali je 3D kuhna pravo mesto za tvoja vprašanja, kaj lahko z udeležbo na 3D kuhni pridobiš, ali lahko s takim načinom dela dejansko spelješ svoj projekt od ideje do izdelka, zakaj se v 3D kuhni uporablja Rhinoceros, ne pa kakšen drug program, ali je ta program najbolj ustrezen za to, kar ti želiš narediti ipd.?

Trajanje predavanja: 1 ura

Cena: Uvodno predavanje je brezplačno. 

Na uvodno predavanje v 3D KUHNO se lahko prijaviš tukaj!

Vsa mesta na predavanju so zasedena. Lahko se prijavite in vas uvrstimo na čakalni seznam.