Sveže

Delavnica ZA ODRASLE: čarovniškE maskE

Organizira in izvaja RogLab

22.10.2018

Se ti obeta dober žur za noč čarovnic, pa še ne veš, kje najti pravo masko? Pridruži se nam v RogLabu v ponedeljek, 22. oktobra, od 17:00 do 20:00 in postani beli zajec iz nočnih mor Donnieja Darka, Frankensteinova pošast in njegova nevesta, zlobna čarovnica iz dežele Oz ali pa si nadeni kužno masko srednjeveškega zdravnika.

Vir slike: Wintercroft.com

Vir slike: Wintercroft.com

 

Vse, ki se z nami veselijo prihoda zime (predvsem zaradi dolgih noči) vabimo v RogLab - spoznali boste delovanje laserskega rezalnika ter si sami izdelali masko, s katero prestrašite prijatelje in pozabite na morebitne neuspele pretekle naredi-si-sam poskuse. RogLabovi mentorji vas bodo namreč varno vodili do čudovitega končnega izdelka.

 

Motivi: White Rabbit, Frank, The Bride, The Witch, The Doctor, Devil half mask, Skull half mask, Bat half mask in Demon half mask. Ogledate si jih lahko na prvi, drugi in tretji povezavi.

 

Cena: Izdelava ene maske je brezplačna za uporabnike, ki imajo plačano tekočo uporabnino ali pa so se v septembru in oktobru udeležili plačljivih usposabljanj. Ostale prosimo, da prispevajo 10 EUR za materialne stroške na masko.
 

Trajanje izdelave ene maske: 2:30