Izdelaj "brihtno" majčko na festivalu Indigo

28.08.2020
Izdelaj "brihtno" majčko na festivalu Indigo

Med 8. in 11. septembrom 2020 bo v Ljubljani potekala že peta edicija festivala Indigo pod naslovom "Zdaj je prepozno" in pod pogoji, ki nam jih določa nova realnost. Festivalu se z delavnico izdelovanja majčk pridružuje tudi RogLab.

Med festivalom se bo na Trg francoske revolucije začasno priselil RogLabov mobilni laboratorij FabBox, poln izdelovalniških tehnologij, z brezplačno delavnico izdelave "brihtnih" majčk. S seboj prinesite majčko, ki bi jo radi potiskali, in si zamislite, kaj bi nanjo izrisali ali napisali. RogLabove mentorice vam bodo pomagale oblikovati in izdelati napis ter majčko potiskati, nato pa vas bodo še fotografirale.

Najizvirnejša in najbolj duhovita majčka se bo namreč potegovala za častno prvo mesto in nagrado – usposabljanje v RogLabu po lastni izbiri.

Termini delavnic:

četrtek, 10. 9. 2020, 15:00-20:00
petek, 11. 9. 2020, 15:00-20:00

Več o programu festivala INDIGO lahko preberete tukaj.

Novice

Arhiv

RogLabov poletni dopust

17.07.2020

RogLab bo med 18. julijem in 16. avgustom 2020 zaprt zaradi poletnih dopustov. Tiste, ki bi radi svoja znanja delili z našimi uporabniki, vabimo, da se v tem času prijavijo na RogLabov poziv za nove izobraževalne delavnice za odrasle. Odprt je tudi razpis platforme 3DP PAN EU, ki išče projekte, narejene s 3D-tiskalnikom.

Poziv za razvoj izobraževalnih delavnic za odrasle

01.07.2020

RogLabovi uporabniki želijo pridobiti nova znanja na področju inovativnih materialov in naprednih proizvodnih tehnologij, ki jih bodo lahko aplicirali v svojem poklicnem delu. Zato iščemo zunanje sodelavke in sodelavce, ki so pripravljeni deliti svoja znanja v obliki kratkih delavnic ali daljših tečajev.

RogLab ponovno odprt

30.04.2020

RogLab v maju zopet odpira svoja vrata. Ponovno se lahko udeležite usposabljanj ali rezervirate termine za uporabo strojev. V veljavi so ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa.