Najavljamo tečaj: Trajnostni in inovativni biomateriali ter njihova uporaba

13.09.2021
Najavljamo tečaj: Trajnostni in inovativni biomateriali ter njihova uporaba

Spoznajte, kako ohraniti svoje navade in pri tem ustvariti manj odpadkov!

Lepo vas vabimo, da se udeležite delavnice Trajnostni in inovativni biomateriali ter njihova uporaba, ki jo bo izvedel dr. Uroš Novak, »znanstvenik proti plastiki«, s Kemijskega inštituta. Na delavnici o biomaterialih se boste seznanili z izdelavo praktičnih izdelkov iz naravnih biopolimerov, ki se jih pridobiva iz ostankov procesiranja sadja, zelenjave in/ali morskih alg, ter si kakšnega ustvarili tudi sami.

Predavanje s praktičnim delom bo potekalo 7. oktobra 2021 od 16h do 20h, na Wolfovi ulici 8 v Ljubljani. Več o delavnici si lahko preberete tukaj.

Vabljeni!

 

* Za udeležbo morate izpolnjevati pogoj PCT.

Novice

Arhiv

PRESTAVLJENO: delavnica za odrasle - Plantoïdori

10.11.2021

Toplo vas vabimo, da se udeležite delavnice Plantoïdori, kjer si boste izdelali biomimetično origami lučko, ki se odziva na vašo bližino!

Vprašalnik knjižnica Center Rog

28.10.2021

Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik, s katerim zbiramo predloge za nabor specializiranega gradiva za enoto Mestne knjižnice Ljubljana, ki se bo nahajala v novem Kreativnem središču Center Rog. 

Vabilo na dogodek: Kreativni nomadi - priložnosti in izzivi

27.10.2021

Vabimo vas na dogodek Kreativni nomadi - priložnosti in izzivi, ki bo v okviru Digitalnega novembra, meseca digitalnih kultur. Govorili bomo o mobilnosti izdelovalcev in o tem, zakaj so pomembni za kreativni ekosistem, kakšen je njihov prispevek k skupnostim ter zakaj in kako jih podpreti. 

Ne želite zamuditi naših dogodkov?