PRESTAVLJENO: delavnica za odrasle - Plantoïdori

10.11.2021
PRESTAVLJENO: delavnica za odrasle - Plantoïdori

Žal zaradi preprečevanja širjenja okužb z novim koronavirusom prestavljamo delavnico Plantoïdori - robotska origami lučka

O novem datumu vas bomo obvestili.

Ostanite zdravi!

Ekipa Centra Rog

Toplo vas vabimo, da se udeležite delavnice Plantoïdori, kjer boste spoznali, kako lahko s posebno ročno tehniko obdelave papirja in nekaj elektronike, izdelate fantastično biomimetično lučko, ki se odziva na vašo bližino!

Gostili bomo francoska izdelovalca Dewija Bruneta in Anne-Camille Gilbertki bosta 24. in 25. novembra 2021, vodila dvodnevno delavnico za odrasle. Več o delavnici in prijave najdete tukaj.

 

Delavnica bo potekala v okviru Digitalnega Novembra, meseca digitalnih kultur, ki ga organizirata Francoski inštitut v Parizu in francoska kulturna mreža v tujini. 

 

Vabljeni!

 

*Za udeležbo morate izpolnjevati pogoj PCT.

 

Novice

Arhiv

Vprašalnik knjižnica Center Rog

28.10.2021

Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik, s katerim zbiramo predloge za nabor specializiranega gradiva za enoto Mestne knjižnice Ljubljana, ki se bo nahajala v novem Kreativnem središču Center Rog. 

Vabilo na dogodek: Kreativni nomadi - priložnosti in izzivi

27.10.2021

Vabimo vas na dogodek Kreativni nomadi - priložnosti in izzivi, ki bo v okviru Digitalnega novembra, meseca digitalnih kultur. Govorili bomo o mobilnosti izdelovalcev in o tem, zakaj so pomembni za kreativni ekosistem, kakšen je njihov prispevek k skupnostim ter zakaj in kako jih podpreti. 

Proizvodni labi Centra Rog dobivajo konkretno obliko!

12.10.2021

V Centru Rog v sodelovanju s strokovnjaki iz partnerskih organizacij pospešeno načrtujemo opremo skupnih proizvodnih laboratorijev, ki se bodo raztezali čez 1000 m2 površin novega kreativnega središča.

Ne želite zamuditi naših dogodkov?