RogLabov poletni dopust

17.07.2020
RogLabov poletni dopust

Ekipa RogLaba odhaja na poletni dopust. Nazaj se vrnemo z novimi idejami in polni energije za naslednjo sezono. Tiste, ki bi radi svoja znanja delili z našimi uporabniki, vabimo, da se v tem času prijavijo na RogLabov poziv za nove izobraževalne delavnice za odrasle. Odprt je tudi razpis platforme 3DP PAN EU, ki išče projekte, narejene s 3D-tiskalnikom.

RogLab bo med 18. julijem in 16. avgustom 2020 zaprt.

Vabimo vas, da se poletnih mesecih prijavite na dva zanimiva poziva:

  • V RogLabu iščemo nove zunanje sodelavke in sodelavce, ki so pripravljeni deliti svoja znanja v obliki kratkih delavnic ali daljših tečajev - več informacij o pozivu in prijave. Rok za oddajo prijav: 15. september 2020.
  • Platforma 3DP PAN EU je pripravila Razpis za podporo MSP, ki bodo pri pripravi svojih prototipov sodelovali z vsaj dvema centroma, registriranima na platformi. Med njimi je tudi RogLab. Več informacij o razpisu in platformi najdete tukaj. Rok za oddajo prijav: 31. avgust 2020.

Vsem želimo prijetno poletje in se veselimo ponovnega snidenje v avgustu, ko načrtujemo nova usposabljanja in poletno sobotnico!

Ekipa RogLaba

Novice

Arhiv

RogLab ponovno odprt za javnost

16.02.2021

S 16. februarjem 2021 RogLab ponovno odpiramo za javnost. V veljavi so ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa.

Nova pregledna brošura o razvoju Centra Rog

06.11.2020

Z veseljem predstavljamo novo brošuro, ki povzema izhodišča, metode in cilje razvoja Centra Rog, javnega kreativnega stičišča, ki ga v središču mesta načrtuje Mestna občina Ljubljana.

RogLab začasno zaprt za javnost

21.10.2020

V RogLabu do nadaljnjega ukinjamo odprte termine in odpovedujemo vse dogodke. V rednem delovnem času smo še vedno dostopni za vaša vprašanja. Članom in članicam omogočamo storitev brezplačnih razrezov in tiska po naročilu.