RogLabov poletni dopust

17.07.2020
RogLabov poletni dopust

Ekipa RogLaba odhaja na poletni dopust. Nazaj se vrnemo z novimi idejami in polni energije za naslednjo sezono. Tiste, ki bi radi svoja znanja delili z našimi uporabniki, vabimo, da se v tem času prijavijo na RogLabov poziv za nove izobraževalne delavnice za odrasle. Odprt je tudi razpis platforme 3DP PAN EU, ki išče projekte, narejene s 3D-tiskalnikom.

RogLab bo med 18. julijem in 16. avgustom 2020 zaprt.

Vabimo vas, da se poletnih mesecih prijavite na dva zanimiva poziva:

  • V RogLabu iščemo nove zunanje sodelavke in sodelavce, ki so pripravljeni deliti svoja znanja v obliki kratkih delavnic ali daljših tečajev - več informacij o pozivu in prijave. Rok za oddajo prijav: 15. september 2020.
  • Platforma 3DP PAN EU je pripravila Razpis za podporo MSP, ki bodo pri pripravi svojih prototipov sodelovali z vsaj dvema centroma, registriranima na platformi. Med njimi je tudi RogLab. Več informacij o razpisu in platformi najdete tukaj. Rok za oddajo prijav: 31. avgust 2020.

Vsem želimo prijetno poletje in se veselimo ponovnega snidenje v avgustu, ko načrtujemo nova usposabljanja in poletno sobotnico!

Ekipa RogLaba

Novice

Arhiv

RogLab predstavlja nov program GraFEM

21.09.2020

RogLab v septembru 2020 predstavlja GraFEM, program namenjen spodbujanju ženske grafitarske in street art kulture. V okviru programa se bo prva predstavila slovenska umetnica Nez Pez.

Izdelaj "brihtno" majčko na festivalu Indigo

28.08.2020

Med festivalom Indigo se bo na Trg francoske revolucije začasno priselil RogLabov mobilni laboratorij FabBox, poln izdelovalniških tehnologij, z brezplačno delavnico izdelave "brihtnih" majčk.

Poziv za razvoj izobraževalnih delavnic za odrasle

01.07.2020

RogLabovi uporabniki želijo pridobiti nova znanja na področju inovativnih materialov in naprednih proizvodnih tehnologij, ki jih bodo lahko aplicirali v svojem poklicnem delu. Zato iščemo zunanje sodelavke in sodelavce, ki so pripravljeni deliti svoja znanja v obliki kratkih delavnic ali daljših tečajev.