RogLabov poletni dopust

17.07.2020
RogLabov poletni dopust

Ekipa RogLaba odhaja na poletni dopust. Nazaj se vrnemo z novimi idejami in polni energije za naslednjo sezono. Tiste, ki bi radi svoja znanja delili z našimi uporabniki, vabimo, da se v tem času prijavijo na RogLabov poziv za nove izobraževalne delavnice za odrasle. Odprt je tudi razpis platforme 3DP PAN EU, ki išče projekte, narejene s 3D-tiskalnikom.

RogLab bo med 18. julijem in 16. avgustom 2020 zaprt.

Vabimo vas, da se poletnih mesecih prijavite na dva zanimiva poziva:

  • V RogLabu iščemo nove zunanje sodelavke in sodelavce, ki so pripravljeni deliti svoja znanja v obliki kratkih delavnic ali daljših tečajev - več informacij o pozivu in prijave. Rok za oddajo prijav: 15. september 2020.
  • Platforma 3DP PAN EU je pripravila Razpis za podporo MSP, ki bodo pri pripravi svojih prototipov sodelovali z vsaj dvema centroma, registriranima na platformi. Med njimi je tudi RogLab. Več informacij o razpisu in platformi najdete tukaj. Rok za oddajo prijav: 31. avgust 2020.

Vsem želimo prijetno poletje in se veselimo ponovnega snidenje v avgustu, ko načrtujemo nova usposabljanja in poletno sobotnico!

Ekipa RogLaba

Novice

Arhiv

Razvoj Centra Rog v polnem zagonu

20.09.2021

Z veseljem vam sporočamo, da prenova stavbe nekdanje tovarne Rog, katere odprtje je predvideno za leto 2023, poteka po začrtani časovnici.

Najavljamo tečaj: Trajnostni in inovativni biomateriali ter njihova uporaba

13.09.2021

Spoznajte, kako ohraniti svoje navade in pri tem ustvariti manj odpadkov! Lepo vas vabimo, da se udeležite delavnice Trajnostni in inovativni biomateriali ter njihova uporaba.

RogLab je se je vrnil iz dopusta

15.08.2021

RogLab odpira podopustniška vrata in vas vabimo, da nas obiščete med 12. in 20. uro, od ponedeljka do četrka. 

Ne želite zamuditi naših dogodkov?