Poziv za predloge izobraževalnih delavnic in tečajev

04.01.2022
Poziv za predloge izobraževalnih delavnic in tečajev

V Centru Rog ponujamo pester program izobraževalnih vsebin za odrasle in otroke na področju izdelovalništva, uporabnih umetnosti in oblikovanja. Našim uporabnikom in uporabnicam želimo ponuditi nova znanja na področju inovativnih materialov in naprednih proizvodnih tehnologij, ki jih bodo lahko aplicirali_le v svojem ustvarjalnem delu. Zato iščemo zunanje sodelavke in sodelavce, ki so pripravljeni deliti svoja znanja v obliki izobraževalnih delavnic ali tečajev.  

V svoji delavnici preizkušate nove materiale in načine za izdelavo tekstila iz naravnih vlaken? Se ne morete upreti novim tehnološkim gadgetom in jih morate nujno prvi preizkusiti? Obvladate oblikovanje lesa, kovine ali drugih materialov? Ste poleg tega zapriseženi k vrednotam trajnostnega oblikovanja, krožne ekonomije ter okoljske in družbene pravičnosti? Potem je ta poziv kot nalašč za vas!

Kdo so upravičeni prijavitelji:

NVO, samozaposleni v kulturi, samostojni podjetniki in podjetnice, d.o.o., študentje in študentke, izobraževalne institucije in znanstveno-raziskovalni inštituti.

Področja:

Izdelovalništvo, rokodelstvo, uporabne umetnosti, produktno oblikovanje, unikatno oblikovanje, oblikovanje tekstilij in oblačil, oblikovanje nakita, kulinarika, oblikovanje prostora, elektronika, robotika, arhitektura, razvoj inovativnih materialov, 3D modeliranje.

Rok za oddajo prijav: 15. 02. 2022

 

Svoje predloge za nam pošljite prek prijavnega obrazca spodaj.

Ekipa Centra Rog bo vse prijave skrbno pregledala. Tiste, ki bodo najbolje odgovarjale smernicam poziva in bodo ponujale osvojitev raznolikih znanj, bodo v Centru Rog postale del rednega programa izobraževalnih delavnic za odrasle. Prednost bodo imele novo razvite delavnice in delavnice s premišljenim stroškovnikom

 

O izboru vas bomo obvestili do: 01. 03. 2022 

 

Za več informacij nam lahko pišete na lucija.jankovec@center-rog.si

Veselimo se vaših predlogov!

Novice

Arhiv

Vodeni ogledi gradbišča - VSA MESTA ZASEDENA

20.01.2022

Vabimo vas, da se prijavite na vodene oglede gradbišča in pobližje vidite kako poteka prenova tovarne Rog.

Najavljamo delavnico za odrasle: Lasersko graviranje na keramiko

13.01.2022

Lepo vas vabimo, da se udeležite delavnice Lasersko graviranje na keramiko in si nadciklirajte in okrasite stare krožnike.

RogLab začasno zaprt za javnost - od 10. do 16. januarja 2022

10.01.2022

Zaradi povečanja stopnje tveganja za prenos novega koronavirusa bo delavnica RogLab zaprta med 10. in 16. januarjem. Vrata za vas ponovno odpiramo v ponedeljek 17. januarja 2022 ob 12h.