RogLab ponovno odprt

30.04.2020
RogLab ponovno odprt

RogLab v maju zopet odpira svoja vrata. Ponovno se lahko udeležite usposabljanj ali rezervirate termine za uporabo strojev. V veljavi so ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa.

RogLab bo odprt od torka, 5. maja 2020, dalje. Ker želimo, da je naše delovanje varno, v RogLabu do preklica veljajo novi pogoji uporabe (posodobljeno 24. junija 2020):

  • V RogLabu so sočasno lahko: 1 tehnik in 2 uporabnika.
  • Upoštevati je potrebno varnostno razdaljo 1.5 m.
  • Uporaba mask je obvezna.
  • Uporabniki naj prinesejo svojo masko.
  • Vhod za uporabnike je pri stranskem vhodu.
  • Ob prihodu v prostor si mora uporabnik razkužiti roke (razkužilo je na voljo v RogLabu).

Program v maju


Ker bo na usposabljanju do preklica lahko prisotna le ena oseba, nas lahko za usposabljanje po dogovoru kontaktirate na delavnica@roglab.si. RogLab še vedno nudi Svetovanje na daljavo, vsak ponedeljek, sredo in petek med 16. in 20. uro. Svetovanje bo v maju in juniju brezplačno za vse. 

Ostala obvestila

  • Uporabnikom, ki ste zakupili uporabnino pred 13. marcem 2020, se ta podaljša.
  • Vsi, ki ste imeli v marcu in aprilu znaten upad dohodka in niste prejeli državne pomoči, nas lahko kontaktirate na nika@roglab.si. Glede na razpoložljivost vam lahko omogočimo brezplačno usposabljanje.


Se vidimo v maju!

Ekipa RogLaba

Novice

Arhiv

Izdelaj "brihtno" majčko na festivalu Indigo

28.08.2020

Med festivalom Indigo se bo na Trg francoske revolucije začasno priselil RogLabov mobilni laboratorij FabBox, poln izdelovalniških tehnologij, z brezplačno delavnico izdelave "brihtnih" majčk.

RogLabov poletni dopust

17.07.2020

RogLab bo med 18. julijem in 16. avgustom 2020 zaprt zaradi poletnih dopustov. Tiste, ki bi radi svoja znanja delili z našimi uporabniki, vabimo, da se v tem času prijavijo na RogLabov poziv za nove izobraževalne delavnice za odrasle. Odprt je tudi razpis platforme 3DP PAN EU, ki išče projekte, narejene s 3D-tiskalnikom.

Poziv za razvoj izobraževalnih delavnic za odrasle

01.07.2020

RogLabovi uporabniki želijo pridobiti nova znanja na področju inovativnih materialov in naprednih proizvodnih tehnologij, ki jih bodo lahko aplicirali v svojem poklicnem delu. Zato iščemo zunanje sodelavke in sodelavce, ki so pripravljeni deliti svoja znanja v obliki kratkih delavnic ali daljših tečajev.