RogLab ponovno odprt

30.04.2020
RogLab ponovno odprt

RogLab v maju zopet odpira svoja vrata. Ponovno se lahko udeležite usposabljanj ali rezervirate termine za uporabo strojev. V veljavi so ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa.

RogLab bo odprt od torka, 5. maja 2020, dalje. Ker želimo, da je naše delovanje varno, v RogLabu do preklica veljajo novi pogoji uporabe (posodobljeno 24. junija 2020):

  • V RogLabu so sočasno lahko: 1 tehnik in 2 uporabnika.
  • Upoštevati je potrebno varnostno razdaljo 1.5 m.
  • Uporaba mask je obvezna.
  • Uporabniki naj prinesejo svojo masko.
  • Vhod za uporabnike je pri stranskem vhodu.
  • Ob prihodu v prostor si mora uporabnik razkužiti roke (razkužilo je na voljo v RogLabu).

Program v maju


Ker bo na usposabljanju do preklica lahko prisotna le ena oseba, nas lahko za usposabljanje po dogovoru kontaktirate na delavnica@roglab.si. RogLab še vedno nudi Svetovanje na daljavo, vsak ponedeljek, sredo in petek med 16. in 20. uro. Svetovanje bo v maju in juniju brezplačno za vse. 

Ostala obvestila

  • Uporabnikom, ki ste zakupili uporabnino pred 13. marcem 2020, se ta podaljša.
  • Vsi, ki ste imeli v marcu in aprilu znaten upad dohodka in niste prejeli državne pomoči, nas lahko kontaktirate na nika@roglab.si. Glede na razpoložljivost vam lahko omogočimo brezplačno usposabljanje.


Se vidimo v maju!

Ekipa RogLaba

Novice

Arhiv

RogLab ponovno odprt za javnost

16.02.2021

S 16. februarjem 2021 RogLab ponovno odpiramo za javnost. V veljavi so ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa.

Nova pregledna brošura o razvoju Centra Rog

06.11.2020

Z veseljem predstavljamo novo brošuro, ki povzema izhodišča, metode in cilje razvoja Centra Rog, javnega kreativnega stičišča, ki ga v središču mesta načrtuje Mestna občina Ljubljana.

RogLab začasno zaprt za javnost

21.10.2020

V RogLabu do nadaljnjega ukinjamo odprte termine in odpovedujemo vse dogodke. V rednem delovnem času smo še vedno dostopni za vaša vprašanja. Članom in članicam omogočamo storitev brezplačnih razrezov in tiska po naročilu.