RogLab ponovno odprt

30.04.2020
RogLab ponovno odprt

RogLab v maju zopet odpira svoja vrata. Ponovno se lahko udeležite usposabljanj ali rezervirate termine za uporabo strojev. V veljavi so ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa.

RogLab bo odprt od torka, 5. maja 2020, dalje. Ker želimo, da je naše delovanje varno, v RogLabu do preklica veljajo novi pogoji uporabe (posodobljeno 24. junija 2020):

  • V RogLabu so sočasno lahko: 1 tehnik in 2 uporabnika.
  • Upoštevati je potrebno varnostno razdaljo 1.5 m.
  • Uporaba mask je obvezna.
  • Uporabniki naj prinesejo svojo masko.
  • Vhod za uporabnike je pri stranskem vhodu.
  • Ob prihodu v prostor si mora uporabnik razkužiti roke (razkužilo je na voljo v RogLabu).

Program v maju


Ker bo na usposabljanju do preklica lahko prisotna le ena oseba, nas lahko za usposabljanje po dogovoru kontaktirate na delavnica@roglab.si. RogLab še vedno nudi Svetovanje na daljavo, vsak ponedeljek, sredo in petek med 16. in 20. uro. Svetovanje bo v maju in juniju brezplačno za vse. 

Ostala obvestila

  • Uporabnikom, ki ste zakupili uporabnino pred 13. marcem 2020, se ta podaljša.
  • Vsi, ki ste imeli v marcu in aprilu znaten upad dohodka in niste prejeli državne pomoči, nas lahko kontaktirate na nika@roglab.si. Glede na razpoložljivost vam lahko omogočimo brezplačno usposabljanje.


Se vidimo v maju!

Ekipa RogLaba

Novice

Arhiv

RogLabov poletni dopust

17.07.2020

RogLab bo med 18. julijem in 16. avgustom 2020 zaprt zaradi poletnih dopustov. Tiste, ki bi radi svoja znanja delili z našimi uporabniki, vabimo, da se v tem času prijavijo na RogLabov poziv za nove izobraževalne delavnice za odrasle. Odprt je tudi razpis platforme 3DP PAN EU, ki išče projekte, narejene s 3D-tiskalnikom.

Poziv za razvoj izobraževalnih delavnic za odrasle

01.07.2020

RogLabovi uporabniki želijo pridobiti nova znanja na področju inovativnih materialov in naprednih proizvodnih tehnologij, ki jih bodo lahko aplicirali v svojem poklicnem delu. Zato iščemo zunanje sodelavke in sodelavce, ki so pripravljeni deliti svoja znanja v obliki kratkih delavnic ali daljših tečajev.

Začel se je teden digitalnih veščin

24.03.2020

Digitalno znanje, ki nam omogoča informiranje, komunikacijo ter reševanje različnih izzivov, potrebujemo vsi. Trenutne razmere to še dodatno potrjujejo. Zato se nam pridružite na Tednu digitalnih veščin med 23. in 29. marcem.