RogLab ponovno odprt

30.04.2020
RogLab ponovno odprt

RogLab v maju zopet odpira svoja vrata. Ponovno se lahko udeležite usposabljanj ali rezervirate termine za uporabo strojev. V veljavi so ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa.

RogLab bo odprt od torka, 5. maja 2020, dalje. Ker želimo, da je naše delovanje varno, v RogLabu do preklica veljajo novi pogoji uporabe:

  • V RogLabu sta lahko sočasno le 1 tehnik in 1 uporabnik.
  • Tehnik in uporabnik morata med delom nositi maske.
  • Uporabniki naj prinesejo svojo masko.
  • Vhod za uporabnike je pri stranskem vhodu.
  • Ob prihodu v prostor si mora uporabnik razkužiti roke (razkužilo bo na voljo v RogLabu).

Program v maju


Ker bo na usposabljanju do preklica lahko prisotna le ena oseba, nas lahko za usposabljanje po dogovoru kontaktirate na delavnica@roglab.si. RogLab še vedno nudi Svetovanje na daljavo, vsak ponedeljek, sredo in petek med 16. in 20. uro. Svetovanje bo v maju in juniju brezplačno za vse. 

Ostala obvestila

  • Uporabnikom, ki ste zakupili uporabnino pred 13. marcem 2020, se ta podaljša.
  • Vsi, ki ste imeli v marcu in aprilu znaten upad dohodka in niste prejeli državne pomoči, nas lahko kontaktirate na nika@roglab.si. Glede na razpoložljivost vam lahko omogočimo brezplačno usposabljanje.


Se vidimo v maju!

Ekipa RogLaba

Novice

Arhiv

Začel se je teden digitalnih veščin

24.03.2020

Digitalno znanje, ki nam omogoča informiranje, komunikacijo ter reševanje različnih izzivov, potrebujemo vsi. Trenutne razmere to še dodatno potrjujejo. Zato se nam pridružite na Tednu digitalnih veščin med 23. in 29. marcem.

Svetovanje na daljavo in inovativne rešitve za boj proti koronavirusu

17.03.2020

V času, ko zaradi novega koronavirusa ostajamo doma, nastajajo nove pobude. V RogLabu so sedaj na voljo brezplačni spletni termini za svetovanje na daljavo za vse uporabnike in uporabnice, tudi tiste brez veljavne uporabnine. Nove rešitve z razpisom za inovacije, ki bi lahko pomagale pri zdravljenju, testiranju in spremljanju novega virusa, išče tudi Evropska komisija.

RogLab začasno zaprt

13.03.2020

Zaradi izbruha koronavirusa so do nadaljnjega ukinjeni odprti termini in odpovedani vsi dogodki. Ekipa RogLaba je za vsa vaša vprašanja na voljo na daljavo.