RogLab predstavlja nov program GraFEM

21.09.2020
RogLab predstavlja nov program GraFEM

RogLab v septembru 2020 predstavlja nov program GraFEM, namenjen spodbujanju ženske grafitarske in street art kulture. V okviru programa se bo prva predstavila slovenska umetnica Nez Pez.

GraFEM bo gostil domače in tuje ustvarjalke, ki bodo RogLabov kontejnerski objekt ob Ljubljanici redno ovijale v svoje grafitarske in streetartistične umetnine, za nameček pa bodo v okviru programa potekale tudi izobraževalne delavnice, razprave in grafitarski ogledi mesta, ki bodo, kot upamo v RogLabu, prispevali k premisleku o vlogi žensk na slovenski in mednarodni grafitarski in streetartistični sceni.

Preberite več o programu GraFEM.

Poslikavo kontejnerskega objekta RogLab, ki bo potekala med 21. septembrom in 1. oktobrom 2020, bo dopolnilo grafitarsko vodstvo po Ljubljani z umetnico (sobota, 26. september) in delavnica grafitanja za ženske (petek, 2. oktober).

Preberite več o umetnici in spremljevalnem programu.

Novice

Arhiv

RogLab ponovno odprt za javnost

16.02.2021

S 16. februarjem 2021 RogLab ponovno odpiramo za javnost. V veljavi so ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa.

Nova pregledna brošura o razvoju Centra Rog

06.11.2020

Z veseljem predstavljamo novo brošuro, ki povzema izhodišča, metode in cilje razvoja Centra Rog, javnega kreativnega stičišča, ki ga v središču mesta načrtuje Mestna občina Ljubljana.

RogLab začasno zaprt za javnost

21.10.2020

V RogLabu do nadaljnjega ukinjamo odprte termine in odpovedujemo vse dogodke. V rednem delovnem času smo še vedno dostopni za vaša vprašanja. Članom in članicam omogočamo storitev brezplačnih razrezov in tiska po naročilu.