RogLab predstavlja nov program GraFEM

21.09.2020
RogLab predstavlja nov program GraFEM

RogLab v septembru 2020 predstavlja nov program GraFEM, namenjen spodbujanju ženske grafitarske in street art kulture. V okviru programa se bo prva predstavila slovenska umetnica Nez Pez.

GraFEM bo gostil domače in tuje ustvarjalke, ki bodo RogLabov kontejnerski objekt ob Ljubljanici redno ovijale v svoje grafitarske in streetartistične umetnine, za nameček pa bodo v okviru programa potekale tudi izobraževalne delavnice, razprave in grafitarski ogledi mesta, ki bodo, kot upamo v RogLabu, prispevali k premisleku o vlogi žensk na slovenski in mednarodni grafitarski in streetartistični sceni.

Preberite več o programu GraFEM.

Poslikavo kontejnerskega objekta RogLab, ki bo potekala med 21. septembrom in 1. oktobrom 2020, bo dopolnilo grafitarsko vodstvo po Ljubljani z umetnico (sobota, 26. september) in delavnica grafitanja za ženske (petek, 2. oktober).

Preberite več o umetnici in spremljevalnem programu.

Novice

Arhiv

Razvoj Centra Rog v polnem zagonu

20.09.2021

Z veseljem vam sporočamo, da prenova stavbe nekdanje tovarne Rog, katere odprtje je predvideno za leto 2023, poteka po začrtani časovnici.

Najavljamo tečaj: Trajnostni in inovativni biomateriali ter njihova uporaba

13.09.2021

Spoznajte, kako ohraniti svoje navade in pri tem ustvariti manj odpadkov! Lepo vas vabimo, da se udeležite delavnice Trajnostni in inovativni biomateriali ter njihova uporaba.

RogLab je se je vrnil iz dopusta

15.08.2021

RogLab odpira podopustniška vrata in vas vabimo, da nas obiščete med 12. in 20. uro, od ponedeljka do četrka. 

Ne želite zamuditi naših dogodkov?