RogLab začasno zaprt za javnost

01.04.2021
RogLab začasno zaprt za javnost

Zaradi povečanja stopnje tveganja za prenos novega koronavirusa ter na podlagi odloka, ki je prišel v veljavo 1. aprila, v RogLabu do nadaljnjega ukinjamo odprte termine in odpovedujemo vse dogodke. 

RogLab je sicer začasno zaprt za javnost, vendar pa smo v rednem delovnem času še vedno dostopni za vaša vprašanja, zagate pri razvoju projektov, predstavitve izdelovalnih tehnologij in nasvete.

Članom in članicam z zakupljeno uporabnino omogočamo storitev brezplačnih razrezov in tiska po naročilu na podlagi ustrezno pripravljenih datotek. Za več informacij oziroma naročilo pišite na delavnica@roglab.si. V kolikor te storitve ne boste izkoristili, se vam zakupljena uporabnina podaljša za čas trajanja zaprtja.

Ostali javnosti omogočamo brezplačno svetovanje na daljavo - prijavite se tukaj.

Vsem skupaj želimo, da čim bolje prebrodimo krizno situacijo.

Ekipa RogLaba

Novice

Arhiv

Najavljamo tečaj: Tiskanje s termokromnimi barvili

07.06.2021

Termokromna barvila, so barvila, odzivna na spremembo temperature. Pod vplivom povišane temperature prehajajo termokromna barvila iz obarvanega v brezbarvno stanje ali obratno.

MOL ustanovila javni zavod Kreativno središče Center Rog

01.06.2021

Tovarna Rog, simbol kultnih rogovih koles, je najpomembnejša industrijska kulturna dediščina 20. stoletja v Ljubljani. S projektom prenove, ki se začenja letos in bo zaključen do konca prihodnjega leta, bo mesto Ljubljana ohranilo stavbo tovarne v njeni prvotni funkciji.

GraFEM predstavlja: Uporniška ulična umetnost aktivistk Osvobodilne Fronte (drugi del)

16.05.2021

Drugi del izdaje bloga GraFEM, ki pripoveduje o ženskih aktivistkah in grafitarskih protestih v času OF in boja proti okupatorju.