RogLab začasno zaprt za javnost

21.10.2020
RogLab začasno zaprt za javnost

Zaradi povečanja stopnje tveganja za prenos novega koronavirusa ter na podlagi priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) in Ministrstva za kulturo Republike Slovenije v RogLabu do nadaljnjega ukinjamo odprte termine in odpovedujemo vse dogodke. 

RogLab je sicer zaprt za javnost, vendar pa smo v rednem delovnem času še vedno dostopni za vaša vprašanja, zagate pri razvoju projektov, predstavitve izdelovalnih tehnologij in nasvete.

Članom in članicam z zakupljeno uporabnino omogočamo storitev brezplačnih razrezov in tiska po naročilu na podlagi ustrezno pripravljenih datotek. Za več informacij oziroma naročilo pišite na delavnica@roglab.si. V kolikor te storitve ne boste izkoristili, se vam zakupljena uporabnina podaljša za čas trajanja zaprtja.

Ostali javnosti omogočamo brezplačno svetovanje na daljavo - prijavite se tukaj.

Vsem skupaj želimo, da čim bolje prebrodimo krizno situacijo.

Ekipa RogLaba

Novice

Arhiv

Nova pregledna brošura o razvoju Centra Rog

06.11.2020

Z veseljem predstavljamo novo brošuro, ki povzema izhodišča, metode in cilje razvoja Centra Rog, javnega kreativnega stičišča, ki ga v središču mesta načrtuje Mestna občina Ljubljana.

Sodelovanje z MGLC in usposabljanje za grafično tehniko sitotisk

29.09.2020

Sedaj lahko v RogLabu rezervirate tudi usposabljanje za grafično tehniko sitotiska, ki ga organizira MGLC - Mednarodni grafični likovni center.

RogLab predstavlja nov program GraFEM

21.09.2020

RogLab v septembru 2020 predstavlja GraFEM, program namenjen spodbujanju ženske grafitarske in street art kulture. V okviru programa se bo prva predstavila slovenska umetnica Nez Pez.