RogLab začasno zaprt

13.03.2020
RogLab začasno zaprt

Zaradi povečanja stopnje tveganja za prenos novega koronavirusa ter na podlagi priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) in Ministrstva za kulturo Republike Slovenije v RogLabu do nadaljnjega ukinjamo odprte termine in odpovedujemo vse dogodke. Članom z zakupljeno uporabnino bomo le to ustrezno podaljšali.

RogLab je sicer zaprt, vendar ekipa medtem dela na daljavo in pripravlja nove vsebine. V rednem delovnem času smo še vedno dostopni za vaša vprašanja, zagate pri razvoju projektov, predstavitve izdelovalnih tehnologij in nasvete.

Vsem skupaj želimo, da čim bolje prebrodimo krizno situacijo ter obenem pozivamo, da se za dva tedna potuhnemo doma in s tem zavarujemo tiste najbolj ranljive.

Ekipa Roglaba

Novice

Arhiv

Izdelaj "brihtno" majčko na festivalu Indigo

28.08.2020

Med festivalom Indigo se bo na Trg francoske revolucije začasno priselil RogLabov mobilni laboratorij FabBox, poln izdelovalniških tehnologij, z brezplačno delavnico izdelave "brihtnih" majčk.

RogLabov poletni dopust

17.07.2020

RogLab bo med 18. julijem in 16. avgustom 2020 zaprt zaradi poletnih dopustov. Tiste, ki bi radi svoja znanja delili z našimi uporabniki, vabimo, da se v tem času prijavijo na RogLabov poziv za nove izobraževalne delavnice za odrasle. Odprt je tudi razpis platforme 3DP PAN EU, ki išče projekte, narejene s 3D-tiskalnikom.

Poziv za razvoj izobraževalnih delavnic za odrasle

01.07.2020

RogLabovi uporabniki želijo pridobiti nova znanja na področju inovativnih materialov in naprednih proizvodnih tehnologij, ki jih bodo lahko aplicirali v svojem poklicnem delu. Zato iščemo zunanje sodelavke in sodelavce, ki so pripravljeni deliti svoja znanja v obliki kratkih delavnic ali daljših tečajev.