RogLab začasno zaprt

13.03.2020
RogLab začasno zaprt

Zaradi povečanja stopnje tveganja za prenos novega koronavirusa ter na podlagi priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) in Ministrstva za kulturo Republike Slovenije v RogLabu do nadaljnjega ukinjamo odprte termine in odpovedujemo vse dogodke. Članom z zakupljeno uporabnino bomo le to ustrezno podaljšali.

RogLab je sicer zaprt, vendar ekipa medtem dela na daljavo in pripravlja nove vsebine. V rednem delovnem času smo še vedno dostopni za vaša vprašanja, zagate pri razvoju projektov, predstavitve izdelovalnih tehnologij in nasvete.

Vsem skupaj želimo, da čim bolje prebrodimo krizno situacijo ter obenem pozivamo, da se za dva tedna potuhnemo doma in s tem zavarujemo tiste najbolj ranljive.

Ekipa Roglaba

Novice

Arhiv

Poziv za razvoj izobraževalnih delavnic za odrasle

01.07.2020

RogLabovi uporabniki želijo pridobiti nova znanja na področju inovativnih materialov in naprednih proizvodnih tehnologij, ki jih bodo lahko aplicirali v svojem poklicnem delu. Zato iščemo zunanje sodelavke in sodelavce, ki so pripravljeni deliti svoja znanja v obliki kratkih delavnic ali daljših tečajev.

RogLab ponovno odprt

30.04.2020

RogLab v maju zopet odpira svoja vrata. Ponovno se lahko udeležite usposabljanj ali rezervirate termine za uporabo strojev. V veljavi so ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa.

Začel se je teden digitalnih veščin

24.03.2020

Digitalno znanje, ki nam omogoča informiranje, komunikacijo ter reševanje različnih izzivov, potrebujemo vsi. Trenutne razmere to še dodatno potrjujejo. Zato se nam pridružite na Tednu digitalnih veščin med 23. in 29. marcem.