RogLab začasno zaprt

13.03.2020
RogLab začasno zaprt

Zaradi povečanja stopnje tveganja za prenos novega koronavirusa ter na podlagi priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) in Ministrstva za kulturo Republike Slovenije v RogLabu do nadaljnjega ukinjamo odprte termine in odpovedujemo vse dogodke. Članom z zakupljeno uporabnino bomo le to ustrezno podaljšali.

RogLab je sicer zaprt, vendar ekipa medtem dela na daljavo in pripravlja nove vsebine. V rednem delovnem času smo še vedno dostopni za vaša vprašanja, zagate pri razvoju projektov, predstavitve izdelovalnih tehnologij in nasvete.

Vsem skupaj želimo, da čim bolje prebrodimo krizno situacijo ter obenem pozivamo, da se za dva tedna potuhnemo doma in s tem zavarujemo tiste najbolj ranljive.

Ekipa Roglaba

Novice

Arhiv

Razvoj Centra Rog v polnem zagonu

20.09.2021

Z veseljem vam sporočamo, da prenova stavbe nekdanje tovarne Rog, katere odprtje je predvideno za leto 2023, poteka po začrtani časovnici.

Najavljamo tečaj: Trajnostni in inovativni biomateriali ter njihova uporaba

13.09.2021

Spoznajte, kako ohraniti svoje navade in pri tem ustvariti manj odpadkov! Lepo vas vabimo, da se udeležite delavnice Trajnostni in inovativni biomateriali ter njihova uporaba.

RogLab je se je vrnil iz dopusta

15.08.2021

RogLab odpira podopustniška vrata in vas vabimo, da nas obiščete med 12. in 20. uro, od ponedeljka do četrka. 

Ne želite zamuditi naših dogodkov?