Vprašalnik knjižnica Center Rog

28.10.2021
Vprašalnik knjižnica Center Rog

Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik, s katerim zbiramo predloge za nabor specializiranega gradiva za enoto Mestne knjižnice Ljubljana, ki se bo nahajala v novem Kreativnem središču Center Rog.

Center Rog bo od poletja 2023 na 8.500 m2 ustvarjalcem s področij oblikovanja, arhitekture, izdelovalništva, urbanega rokodelstva in drugih uporabnijh umetnosti nudil podporno okolje za razvoj projektov. Želimo si, da bo knjižnica imela tudi gradivo, ki bodo vir uporabnih informacij za uporabnice in uporabnike proizvodnih laboratorijev: tekstilni lab, fablab z reciklirnico in elektro labom, lesarski lab, kovinarski lab, steklarsko keramični lab, zeleni lab, kuharski lab in multimedijski lab.

V spodnjem vprašalniku nam lahko podate svoje predloge serijskih publikacij (strokovnih revij) s področja produktnega in modnega oblikovanja, arhitekture, urbanih obrti in rokodelstva, novih materialov, trajnostne proizvodnje, uporabnih umetnosti in novih IKT tehnologij ... kot tudi spletnih podatkovnih zbirk.

 

Povezava do vprašalnika se nahaja tukaj

 

Več informacij o novem Kreativnem središču Centru Rog lahko najdete v brošuri tukaj

Za sodelovanje se vam iskreno zahvaljujemo in vas toplo pozdravljamo!

Ekipa Centra Rog

Novice

Arhiv

PRESTAVLJENO: delavnica za odrasle - Plantoïdori

10.11.2021

Toplo vas vabimo, da se udeležite delavnice Plantoïdori, kjer si boste izdelali biomimetično origami lučko, ki se odziva na vašo bližino!

Vabilo na dogodek: Kreativni nomadi - priložnosti in izzivi

27.10.2021

Vabimo vas na dogodek Kreativni nomadi - priložnosti in izzivi, ki bo v okviru Digitalnega novembra, meseca digitalnih kultur. Govorili bomo o mobilnosti izdelovalcev in o tem, zakaj so pomembni za kreativni ekosistem, kakšen je njihov prispevek k skupnostim ter zakaj in kako jih podpreti. 

Proizvodni labi Centra Rog dobivajo konkretno obliko!

12.10.2021

V Centru Rog v sodelovanju s strokovnjaki iz partnerskih organizacij pospešeno načrtujemo opremo skupnih proizvodnih laboratorijev, ki se bodo raztezali čez 1000 m2 površin novega kreativnega središča.

Ne želite zamuditi naših dogodkov?